el Xalet

¨EL XALET” és un edifici tipus alberg format per quatre plantes.

A la planta baixa disposem d’un ampli menjador on servim àpats casolans i esmorzars amb productes de la terra. També hi trobem una sala d’estar on després d’un dia d’activitat et pots relaxar davant la tele amb estufa i un bar.

La primera i segona planta consten de les diferents habitacions que disposem. 

A la planta superior disposem d’una àmplia sala polivalent equipada amb retroprojector i pantalla, on s’hi realitzen des de cursos de formació a passes de pel·lícules. També pots trobar el “Racó dels nens i nenes”, un petit espai amb algunes joguines perquè es puguin distreure els més petits. També hi ha una zona de lectura amb un assortit de revistes i llibres de muntanya. Una taula de ping-pong i una sala de boulder pels més atrevits.

El Xalet està envoltat per un ampli pati ideal per relaxar-s’hi, contemplar la muntanya i on els més petits podran jugar amb tranquil·litat i gaudir de la caseta de fusta.

HABITACIONS FAMILIARS

I tenim dues habitacions familiars, amb un llit doble, dos llits elevats, i per a famílies nombroses afegim un llit plegable.
Aquestes habitacions tenen el seu propi lavabo.

HABITACIONS COMPARTIDES

La primera i segona planta consten de vuit habitacions. Aquestes són de 4, 6 i 7 places.
Estan equipades amb lliteres, flassades i una pica en totes elles. Hi ha lavabos i dutxes comunitaris a cada planta.

Menjar Casolà

Televisió

Sala Polivalent

Jocs

el refugi

El refugi és un edifici annex tipus refugi de muntanya , ideal per a col·lectivitats i grups de joves, amb 3 habitacions i 40 places en total, llar de foc, dret a cuina i una àmplia sala menjador.

Cuina

Sala Comunitària

Grups

Estufa de llenya

XALET REFUGI UEC

c/Casavella, 14
La Molina, Alp
GIRONA
972 14 51 07
669 98 03 01
info@xaletuec.com