EL XALET

EL XALET és un edifici tipus alberg format per quatre plantes.

A la planta baixa disposem d’un ampli menjador on servim àpats casolans i esmorzars amb productes de la terra. Una sala d’estar que després d’un dia d’activitat et pots relaxar davant la tele amb estufa i un bar. 

La primera i segona planta consten de vuit habitacions de 4, 6 i 7 places equipades amb lliteres i flassades, i una pica en totes elles. Hi ha lavabos i dutxes comunitaris a cada planta.  I tenim dues habitacions familiars, amb un llit doble, dos llits elevats, i per a families nombroses afegim un plegatin, aquestes habitacions tenen el seu pròpi lavabo. 

A la planta superior disposem d’una amplia sala polivalent equipada amb retroprojector i pantalla, on si realitzen des de cursos de formació a passis de pel.lícules. També pos trobar el “Racó del nens i nenes” petit espai amb algunes joguines perquè es puguin distreure els més petits. Zona de lectura amb un assortit de revistes i llibres de muntanya. Una taula de ping-pon i una sala de boulder per els més atrevits.

El Xalet està envoltat per un àmpli pati ideal per relaxar-s’hi, contemplar la muntanya i on els més petits podran jugar amb tranquilitat i disfrutar de la caseta de fusta.

Menjars
Casolans

Sala Polivalent

Racó nenes/nens

habitacions Familiars

habitacions 4,6,7 persones

televisió

El REFUGI

El Refugi és un edifici anèxe tipus refugi de muntanya, ideal per a col.lectivitats i grups de joves. 

La planta de dalt disposa d’una sala d’estar-menjador, amb taules i bancs de fusta, una cuina equipada i una estufa de llenya.

A la planta de baix hi ha tres habitacions comunitaries, amb lliteres corregudes, un total de 30, 40 places; i uns lavabos amb una dutxa.